STAROBA Weekend Invitation

Nukilan Khairul Faizi bin Ahmad Kamil | 7/05/2008 07:42:00 AM | 2 Pandangan »


Ada beberapa sebab yang memberikan peransang kepada saya untuk hadir ke STAROBA Weekend for the first time in my life. You know why?
Sebabnya :-
  • Tahun lepas memang dah betul2 janji nak datang tapi tak dapat jugak kerana ada program parti.
  • Cabang, Setiausaha batch 86-90 dah beberapa kali ingatkan melalui SMS & panggilan telefon supaya datang ke program ini.
  • Memang dah terlalu lama tak dapat jumpa kawan-kawan terutamanya kawan-kawasan satu batch.
  • Inilah pertama kali STAROBA Weekend dibuat di negeri Perak yang ditadbirkan oleh bukan pemerintah daripada BN.

Bukan tidak ada program lain pada tarikh ini tetapi semuanya sudah di'adjust'. Kawan-kawan yang satu batch dengan saya pun tinggal dekat-dekat dengan saya. Sekarang ni, proses 'meracun' mereka untuk bersama-sama ke Ipoh sedang dibuat dengan penuh teliti.

Jumpa anda di sana!

2 Pandangan

  1. Hasbullah Pit // July 5, 2008 at 9:05 AM  

    Tahun lepas, itulah kali pertama saya pergi OBW setelah tinggalkan sekolah.

    Tahun ni.org rumah dah nak terberanak.

  2. Khairul Faizi bin Ahmad Kamil // July 5, 2008 at 9:34 AM  

    Aiey, klu tidak boleh jumpa kat sana!